Wow! Vi är så glada över att så många uppskattade webinaren

Vi har hållit två webinar som blev så uppskattade att vi nu vill erbjuda alla som inte hade anmält sig en möjlighet att se inspelningarna. 


Barn med diagnos ställer stora krav på föräldraskapet. Därför behöver vi jobba smartare, inte hårdare. I de här två inspelade webinaren får du två riktigt bra verktyg:  

  • ditt eget bemötande och
  • visualisera för att nå fram bättre.

Var och en är det effektiva verktyg och använder du dem tillsammans i vardagen kan du ge ett riktigt bra stöd till ditt barn samtidigt som du spar på din egen energi. 


Våra barn behöver inte perfekta föräldrar men de förtjänar föräldrar som försöker vara sitt bästa jag." 

Du kan börja göra skillnad redan idag!

Vi som håller det här webinaret heter Ulrika Gill och Jill Nyqvist. Ulrika är en erfaren pedagog som  mött många barn och ungdomar med särskilda behov. Hon har en unik förmåga att nå fram till dem som behöver lite extra för att få vardagen att fungera.  Jill föreläser och skriver böcker om medvetet föräldraskap. Fokus ligger på att utveckla sig själv som förälder för att kunna ge barnen det stöd de behöver. 

Tillsammans driver vi den uppskattade podden Funka med adhd-Jill&Gill och medlemsklubben för föräldrar Funka med adhd-Vänner.

Kolla in våra senaste

Poddavsnitt!

#97  Författaren Hanna Landahl fick diagnos som vuxen

När författaren Hanna Landahl fick diagnos som 44-åring fick hon en förklaring till varför hennes arbetsliv hade varit så svårt Lyssna här

#97  Författaren Hanna Landahl fick diagnos som vuxen

#96 Funka Mera vill sätta språkstörning på kartan

Anna-Karin Arnald på Funka Mera vill sätta språkstörning på kartan. Hon är logoped och vill uppmärksamma vad det innebär att Lyssna här

#96 Funka Mera vill sätta språkstörning på kartan

#95 Självkänsla och bemötande med Petra Krantz Lindgren

Vi samtalar med Petra Krantz Lindgren om bland annat självkänsla och bemötande. Hur kan du som förälder med hjälp av Lyssna här

#95 Självkänsla och bemötande med Petra Krantz Lindgren