Till dig som behöver ny energi och inspiration!

Välkommen till väntelistan för medlemsklubben

Nu är medlemsklubben stängd för nya medlemmar för den här gången. Vi kommer att ägna all energi åt att ta hand om alla fantastiska föräldrar som har gått med. 

Men ingen fara - du kan säkra en plats genom att sätta upp dig på väntelistan. Då får du information direkt när vi öppnar igen. 


Om medlemsklubben

Du undrar förmodligen vad du får som medlem hos oss. Vi har ett fantastiskt gäng föräldrar som redan är med. De gör, precis som du, ett stort jobb varje dag i sina familjer. Att känna att man har stöd på vägen och inte är ensam om sina utmaningar kan göra all skillnad i världen. 

Funka med adhd-Vänner är en medlemsklubb för föräldrar. Den är för dig som vill skapa en smidigare vardag där du kan stödja ditt barn på bästa sätt genom att utveckla din föräldraförmåga. I Funka med adhd-Vänner jobbar vi för att du ska känna dig som en kompetent förälder. Det betyder inte att du alltid gör allting rätt utan att du känner dig trygg i att ha många strategier och verktyg att välja på för att få en väl fungerande vardag. Och att du kan känna dig nöjd med ditt föräldraskap.

Vi hjälper dig genom att gå igenom tio strategier som kommer att göra skillnad för din familj. Det handlar till exempel om att hantera utbrott, göra förberedelser som fungerar, hantera syskonrelationer, behålla din egen energi som förälder, behålla ditt eget lugn, hantera skolgång. 

Du får fina arbetsböcker att ladda ner som du kan skriva ut och göra dina noteringar i.

Vill du hellre se dem på skärmen och göra noteringar i egen skrivbok går det också bra. Du bestämmer. 

Allt material samlas enkelt i vår kursportal.

När du kommer in som ny medlem så finns material uppladdat i kursportalen. Här fyller vi på med nya filmer, arbetsböcker och ljudklipp som hjälper dig framåt. 

Vi kommer att veckovis ge dig insikter och övningar som hjälper dig att både må bättre och som fyller på din verktygslåda för att kunna stödja ditt barn på bästa sätt.  

Vi vet att du har fullt upp därför får du veckomail som summerar vad som händer i medlemsklubben direkt till din inkorg. 

Om du vill deltar du i vår privata facebook-grupp. Där kan du ställa frågor till andra föräldrar. Det är alla medlemmars kontaktyta. Du bidrar så mycket eller lite du själv önskar. 

Vi som driver Funka med adhd-Vänner heter Jill Nyqvist och Ulrika Gill. Oss träffar du på våra livesändningar. Vi brukar köra dem via Youtube så att även du som valt bort Facebook kan delta. Då kan du ställa frågor eller bara titta. 

Samarbeten till din nytta!

Som medlem får du får prenumera på webbtidningen Special Nest för halva priset. En riktigt bra tidning för oss med barn med npf. 

Du får även 10 % rabatt när du beställer hjälpsamma saker från Funka mera. 

Allt detta får du för 199 kr per månad. Beloppet dras enkelt från ditt betalkort. Du väljer själv hur länge du är med. Ingen uppsägningstid. 

Frågor och svar 💜

Kan jag vara med även om mitt barn inte har diagnos än?

Ja absolut, det bestämmer du!

Behöver jag passa tider?

Facebookgruppen för Vänner finns där när du behöver den. Allt material som du får tillgång till när du loggar in tar du del av när det passar dig. Ingen tidspress. Inspiration, metoder och insikter när du har tid. Gruppen öppnar så snart vi har blivit ett gäng Vänner. 

Måste jag delta i Facebookgruppen?

Du kommer att få en inbjudan, om du deltar eller hur mycket du deltar är helt upp till dig. Vi är dock övertygade om att det kommer att finnas mycket kraft och inspiration i den gruppen!

Hur blir jag medlem?

Just nu är det tyvärr stängt för nya medlemmar. Men ingen fara, sätt upp dig på väntelistan så får du information direkt när vi öppnar igen. 

Om jag inte vill fortsätta?

Vi hoppas så klart att du vill hänga kvar med oss men om du vill gå ur medlemsklubben så gör du det med ett enkelt klick.