Funka med adhd-Vänner

Välkommen till väntelistan

Attans, vi har tyvärr stängt för dina medlemmar just nu. Men ingen fara - sätt upp dig på väntelistan. Medlemsklubben öppnar igen den 15 oktober och står du på väntelistan har vi en extra överraskning planerad för dig! 

Du får fina arbetsböcker att ladda ner som du kan skriva ut och göra dina noteringar i.

Vill du hellre se dem på skärmen och göra noteringar i egen skrivbok går det också bra. Du bestämmer. 

Du som medlem får tillgång till allt material i vår kursportal.

Vi vet att du har fullt upp därför får du veckomail som summerar vad som händer i medlemsklubben direkt till din inkorg. 

Om du vill deltar du i vår privata facebook-grupp. Där kan du ställa frågor till andra föräldrar. Det är alla medlemmars kontaktyta. Du bidrar så mycket eller lite du själv önskar. 

Vi som driver Funka med adhd-Vänner heter Jill Nyqvist och Ulrika Gill. Oss träffar du på våra livesändningar. Vi brukar köra dem via Youtube så att även du som valt bort Facebook kan delta. Då kan du ställa frågor eller bara titta. 

Samarbeten till din nytta!

Som medlem får du får prenumera på webbtidningen Special Nest för halva priset. En riktigt bra tidning för oss med barn med npf. 

Du får även 10 % rabatt när du beställer hjälpsamma saker från Funka mera. 

Allt detta får du för 199 kr per månad vilket är mindre än sju kronor per dag. Beloppet dras enkelt från ditt betalkort. Du väljer själv hur länge du är med. Ingen återbetalning men heller ingen uppsägningstid.Frågor och svar ?

Kan jag vara med även om mitt barn inte har diagnos än?

Ja absolut, det bestämmer du!

Behöver jag passa tider?

Facebookgruppen för Vänner finns där när du behöver den. Allt material som du får tillgång till när du loggar in tar du del av när det passar dig. Ingen tidspress. Inspiration, metoder och insikter när du har tid. Gruppen öppnar så snart vi har blivit ett gäng Vänner. 

Måste jag delta i Facebookgruppen?

Du kommer att få en inbjudan, om du deltar eller hur mycket du deltar är helt upp till dig. Vi är dock övertygade om att det kommer att finnas mycket kraft och inspiration i den gruppen!

Hur blir jag medlem?

Just nu har vi stängt för att ta hand om alla fina medlemmar vi har. Sätt gärna upp dig på väntelistan så får du information direkt när vi öppnar igen. 

Om jag inte vill fortsätta?

Vi hoppas så klart att du vill hänga kvar med oss men om du vill gå ur medlemsklubben så gör du det med ett enkelt klick.