Viktigt att fundera över sin riktning och sätta huvudet på frågan vad jag vill. Som att sätta sig i förarsätet istället för att bara åka med på en vild berg och dalbana i vardagen.

Bra att tänka vad jag som förälder att göra bättre eller på ett annat sätt för att stötta mina barn.

Jag behövde bli påmind hur viktig person jag är för mitt barn och att jag väljer en viss väg att gå kan vara den rätta för mitt barn. Ibland är det lätt att tappa tron till sig själv.

Bra tips och vägledning för hur det jag gör kan göra min situation enklare. Stärker känslan av att jag äger min situation.

Bemötande är viktigt. Man lär sig hela tiden mer ju mer erfarenhet man får.

Viktigt! Inser att jag kan bemöta bättre, fick bra tips!

Att visualisera känns som ett bra och tillgängligt sätt att tillföra en dimension till samtalet. Dessutom behöver man sätta sig ner när man gör det och får bara genom det en mer samlad situation än att ex ge en instruktion on the go.

Hade möte med skola i samband med detta avsnitt och måste erkänna att jag inte alltid är nöjd men det blev ett bättre möte än tidigare för att jag inte hade taggarna ut.

För att få så bra resultat som möjligt behövs ett bra fungerande samarbete.

Bra tankar kring att sätta en struktur och återkommande möten. Blir lugnare och mer metodiskt, istället för att träffas i affekt så fort något hänt.