Vad roligt att du vill veta mer om medlemsklubben för föräldrar! Vi öppnar för nya medlemmar igen den 10 oktober och då har du några dagar på dig att anmäla dig.

Som medlem får du tio strategier som kommer att göra skillnad i din vardag. Här är några av dem:

  • Behålla lugnet och behålla din egen energi.  
  • Få till rutiner som fungerar. 
  • Fixa förberedelser som hjälper ditt barn att lyckas. 
  • Hantera utbrott på ett smartare sätt.
  • Underlätta syskonrelationer. 

Till varje strategi hör olika metoder som berättar hur du praktiskt gör för att följa strategierna. Beroende på hur din vardag ser ut kommer olika strategier vara olika angelägna för dig. Tillsammans utgör de ett kraftfullt paket för att ge dig den den styrka och den förmåga du behöver för att skapa en bättre vardag för din familj. 

Funka med adhd-Vänner är din guide under den här resan men du är den viktigaste personen. Du är den som ska omsätta de här strategierna i praktisk handling. Vi finns där på vägen för att prata om det som går bra och det som går mindre bra. 

Vi vill att du ska få en välfylld låda med verktyg för alla de svårigheter som uppstår i just din vardag. För att du ska känna dig mindre stressad, mer i mental balans (trots att livet i övrigt är ur balans) och få mer energi.

Medlemskapet kostar 199 kr/månad och dras enkelt från ditt betalkort. Ingen uppsägningstid.

De 50 första som anmäler sig får ett bokpaket utan extra kostnad!

Vi skickar dig böckerna Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger  och boken Hjälp! Mitt barn har adhd Konsten att leda dig själv i en utmanande vardag. Värde 448 kr! 

Jill Nyqvist
bok om adhd