Välkommen till Funka med adhd-Vänner. En medlemsklubb för dig som är förälder till barn med npf-diagnos. 

Hela familjen är värd att funka bättre

Välkommen! Vi har inte öppet för nya medlemmar just nu men ställ dig gärna på väntelistan så får du först information om när vi öppnar igen. Du som står på väntelistan får ett fint erbjudande när du väljer att bli medlem. 

Att leva med npf i familjen innebär utmaningar. Och även om det inte finns en något som funkar för alla situationer så finns det strategier som är mer användbara än andra. Vi kallar dem framgångsrika föräldrastrategier och de får du när du går med i Funka med adhd-Vänner. 

Funka med adhd-Vänner, en medlemsklubb för föräldrar som ger dig stöd och praktiska metoder att använda i din vardag. Vi har hjälpt hundratals föräldrar att minska konflikter, känna sig tryggare i sin föräldraroll och mindre ensamma i sina utmaningar. 

Välj årsmedlemskap och få bonusar totalt värda 946 kr!

När du väljer att bli årsmedlem får du inte bara två månader gratis medlemskap - du får även böckerna Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger och Hjälp! Mitt barn har adhd Konsten att leda dig själv i en utmanande vardag av Jill Nyqvist.

Helt utan extra kostnad!

årsmedlemskap

Prenumeration.

Satsa ett år på dig själv och få två månader gratis!
BONUSAR VÄRDE 946 KR INGÅR!

2 490

kr/ år

 • Framgångsrika föräldrastrategier varje månad
 • Inspirerande podd bara för dig som medlem
 • Privat fb-grupp där du träffar andra föräldrar
 • Webinar bara för dig som medlem
 • Gratis böcker! Hjälp! Mitt barn har adhd Konsten att leda dig själv i en utmanade vardag och Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger (värde 448 kr)
 • Två månader gratis (värde 498 kr)
Halvårsmedlemskap

Prenumeration. En månad gratis!

1 245

kr/halvår

 • Framgångsrika föräldrastrategier varje månad
 • Inspirerande podd bara för dig som medlem
 • Privat fb-grupp där du träffar andra föräldrar
 • Webinar bara för dig som medlem
 • En månad gratis (värde 249 kr)
Månadsmedlemskap

Prenumeration

249

kr/mån

 • Framgångsrika föräldrastrategier varje månad
 • Inspirerande podd bara för dig som medlem
 • Privat fb-grupp där du träffar andra föräldrar
 • Webinar bara för dig som medlem

Populär!

Du behöver ha många idéer för hur du kan lösa svåra situationer

Vi vet att du har ont om tid

Därför väljer vi noga ut material som verkligen hjälper dig att må bättre och utveckla ditt föräldraskap. 

Vet du inte om du orkar?

Det är lätt att hamna i en ond spiral där vardagen drar mer energi än du har. De föräldrastrategier du får i Funka med adhd-Vänner hjälper dig att ta dig ur dåliga mönster som varken är bra för dig eller din familj. 

Orolig för mer dåligt samvete? 

Är du orolig för att du kommer att upptäcka ännu fler fel du gjort? Ingen fara. Du gör så många bra saker varje dag för ditt barn och vi ska hjälpa dig att få syn på dem!

Har du redan försökt allt?

Visst kan det kännas som vi provat allt och att inget funkar. Men det är sällan sant. Det kan kännas så i stunden men vi finns för att hjälpa dig att se situationerna på ett nytt sätt. Så att du kan ta dig loss när du kört fast och hitta lösningar igen. 

Några ord från våra medlemmar

Mamma till barn med

npf-diagnos

Medlem i Funka med adhd-Vänner

"TACK för att ni hjälper mig att lyckas!

Mycket tydligt beskrivet! Bra exempel. Hjälper oss att lägga fokus på det som kommer att ha effekt och hjälpa oss över tid."


Mamma till barn med npf-diagnos

Medlem i Funka med adhd-Vänner

"Jag har blivit bättre på att inte ta åt mig av "elaka" ord. Tack för tips om glaskupan, ovärderligt för mig!"

Mamma till barn med npf-diagnos

Medlem i Funka med adhd-Vänner

"Jag ser att jag kan genom mitt beteende påverka situationer som uppstår eller är på gång att hända. Har fått många tips och idéer att använda direkt. "


Funka med adhd:s modell för framgångsrika föräldrastrategier

1

Personligt ledarskap

Ju bättre du lär känna dig själv och dina egna styrkor och utmaningar desto lättare blir det att styra ditt eget agerande i en riktning som du kan känna dig nöjd och stolt över. Du behåller lättare lugnet i stressade situationer och du blir medveten om allt bra du gör för ditt barn varje dag. Det gör dig mindre pressad och du mår bättre. 

2

Medvetet föräldraskap

Du kan påverka din vardag genom att vara en medveten förälder. Det innebär inte att du måste göra allting rätt men det innebär att du har tagit ut riktningen för vilken typ av förälder du vill vara. Och du kan uppmärksamma dig själv på både vad du vill göra annorlunda och vad du vill fortsätta göra. Du stärker medvetet relationen till ditt barn och får ett bättre samarbete med skolan och andra runt omkring. 

3

Verktygslådan

Du möter många olika tuffa situationer och därför behöver du en välfylld verktygslåda. Du behöver kunna hantera utbrott, förbereda inför svåra situationer, hantera skolgången och hjälpa ditt barn eller din tonåring med strategier för självständighet. Verktygslådan är full av tips och metoder som du kan använda direkt i din vardag.

4

Privat facebookgrupp med andra föräldrar

Du träffar övriga föräldrar i vår privata facebookgrupp. Den är din kontaktyta med andra som är i liknande situation som du. Här ställer du frågor eller delar med dig av dina erfarenheter. Vi finns här live ibland och berättar om vad som är på gång i medlemsklubben. 

Vi stöttar dig i vardagen

Vi som har grundat plattformen Funka med adhd heter Jill Nyqvist och Ulrika Gill. De senaste åren har vi nått hundratals föräldrar som har barn med diagnos. Vår populära podcast Funka med adhd-Jill&Gill har över hundra tusen lyssningar och vi får regelbundet mail om vilken skillnad den gör i familjers liv. 


Medlemsklubben Funka med adhd-Vänner har över 200 medlemmar. Föräldrar som vi på olika sätt stödjer varje månad.