Chef och barn med adhd - går det?

5 tips för dig som vill ta dig an chefsrollen och har en utmanade vardag hemma.

Vill du ta dig an en utmaning på jobbet men
är osäker om du fixar det?

chef och barn med adhd

Mycket av det du är bra på som förälder till barn med diagnos har du nytta av i ditt ledarskap!

Efter att ha arbetat som chef i över tio år har jag samlat på mig många erfarenheter som jag önskade jag hade vetat redan vid mitt första chefsjobb. Att hantera en utmanande vardag hemma samtidigt med ett krävande jobb och ändå må bra - det kräver sina strategier. 


Här har jag samlat några av mina viktigaste metoder och förhållningssätt för att fixa vardagen som chef och mamma till barn med adhd. Kolla in dem - jag är säker på att de kan hjälpa dig också!

Du kan fixa både och!

Chefskap och föräldraskap kan kombineras även med barn med diagnos. Här är mina bästa tips för att få det att funka. Och det krävs inte att du är en superhjälte <3© Explain | Funka med adhd. All rights Reserved I