Köpvillkor hos Funka med adhd

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan utanför familjen.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. I kassan visas priset inklusvie moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida.

Ångerrätt medlemskap
Digitalt innehåll, till exempel program, appar, spel eller musik, som levereras digitalt, om du har gått med på att leveransen sker på det sättet och att du inte har ångerrätt. Du kan därmed inte ångra ditt medlemskap och få pengar tillbaka men du kan när som helst säga upp månadsplanen. 


Medlemsskap i Funka med adhd-Vänner (årsplan)
Genom att anmäla dig till Funka med adhd-Vänners årsmedlemskap åtar du dig 12 månaders medlemsskap och betalar den summan efter ev avdragna rabatter. Du kan inte under det året få hela summan eller del av summa återbetald. Du är årsmedlem tills du väljer att avsluta medlemskapet. Önskar du utträde behöver du avprenumerera innan nästa årsdragning görs i annat fall fortsätter medlemskapet.


Medlemsskap i Funka med adhd-Vänner (månadsplan)
Genom att anmäla dig till Funka med adhd-Vänner som månadsmedlem har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och har då tillgång till medlemsportalen de dagar du har betalat för.  Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid. 


Medlemsskap i Funka med adhd-Vänner (Gruppcoachningsplan)
Genom att anmäla dig till Funka med adhd-Vänner som gruppcoachningsmedlem har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Sista onsdagen varje månad genomförs en gruppcoachning via Zoom kl 19-20. Gruppcoachningen spelas inte in av hänsyn till deltagarna. Om du inte har möjlighet att delta på gruppcoachningen går det tillfället förlorat och ersätts inte med annat tillfälle. 

Du kan när som helst avsluta prenumerationen och har då tillgång till medlemsportalen de dagar du har betalat för.  Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid. 


Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer
Medlemsklubben Funka med adhd-Vänner tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett medlemsskap. Varje medlem står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas hos Funka med adhd.