Hjälp alla barn att få tillgång till sina styrkor

Har du utmaningar utöver det vanliga med ditt barn och i din familj? Följ oss och få inspiration för en väl fungerande vardag med barn med adhd. Förutsägbarhet och större harmoni. Du får stöd i ditt mindset - hur du kan tänka för att orka. Metoder för att minska kaos och konflikter. Och en röst som peppar dig att fortsätta även när det är tufft. För visst har du ett viktigt uppdrag? Att se till att ditt barn får tillgång till sina styrkor.

Vi hjälper dig att orka vara ditt bästa jag!

Lite om oss:

Jill Nyqvist: Jag var 31 år gammal och jag hade en son som var ett år och överallt. Hemma var allt bortplockat. Inte en duk på borden, inte en blomkruka i fönstren och lådorna i köket var tomma. Han rev och slet i allt. Klättrade och slog. Jag insåg att jag kunde säga nej till honom hundra gånger om dagen.

Men vad gör det med ett barn att få växa upp och höra att man gör fel hela tiden?

Att få barn med adhd gav mig en helt ny utmaning i livet. Plötsligt var jag ställd inför utmaningar som jag aldrig varit med om förut och jag behövde  bestämma mig för vilken förälder jag ville vara. För nu var inget i tillvaron densamma längre och jag behövde välja väg.


Ulrika Gill:  Jag har en bred erfarenhet från skolan där jag mött många barn med särskilda behov. Jag har sett hur vi pedagoger kan bemöta och skapa förutsättningar för barn och ungdomar och vilken otrolig skillnad det gör i deras liv. De här insikterna vill jag sprida vidare så att fler kan få en väl fungerande vardag både hemma och i skolan.

Adress

Tallvägen 6

814 70 Älvkarleby

E-post

jill@funkamedadhd.se

ulrika@funkamedadhd.se

.