Användarvillkor och köpvillkor

Vi erbjuder våra tjänster till företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. I kassan visas priset med moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet:
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe om automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida.

Ångerrätt online kurser eller medlemskap
Enligt gällande lagstiftningen förekommer ej ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida. Innehållet i medlemstjänsten utvecklas löpande och kan komma att förändras utan föregående information.

Särskilda villkor för medlemsskap i Funka med adhd (årsmedlemskap)
Genom att anmäla dig till Funka med adhd:s årsmedlemskap med bonus åtar du dig 12 månaders medlemsskap och betalar i förskott.  Uppsägning kan ej göras under den perioden. Efter periodens slut förlängs din prenumeration automatiskt. Skulle du då inte vilja fortsätta kan du be att få avsluta inom trettio dagar. Pengar kommer då att återbetalas och du har endast betalat för den överskjutande månaden.

Din investering dras enkelt från ditt betalkort.

Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer
Medlemsklubben Funka med adhd-Vänner tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett medlemsskap. Varje medlem står helt ansvarig för sina resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i Funka med adhd-Vänner.

Företagsnamn: Jill Nyqvist Explain AB, Tallvägen 6, 814 70 Älvkarleby, Org nr 559220-1155