Bättre vardag för dig med npf i familjen

Vi vet att du gör skillnad varje dag för ditt barn och din familj. Låt oss göra skillnad för dig. Välkommen till en helg fylld av inspiration, pepp och verktyg som fungerar. 

Vi ger dig inspiration och pepp i höstmörkret

Din vardag är full av utmaningar och du är viktig! Därför bjuder vi dig på ett digitalt event den 23-24 oktober. Du kan delta var du än befinner dig och du kommer garanterat få nya insikter, bli inspirerad och känna dig stärkt.

Du är inte ensam om dina svårigheter och det finns saker som kan göra din familjs vardag bättre. Har ditt barn precis fått en diagnos eller har ni många års arbete bakom er? Var din familj än befinner sig så är det här eventet för dig. 

Du får en helg med inspirerande intervjuer med några av de populäraste och mest insiktsfulla experterna inom området. Du kan hänga med live i e-eventets facebookgrupp och du kan besöka den digitala mässan och få tips om produkter som underlättar din vardag.

Du har en utmanande vardag och därför vill vi ge dig en energiboost

  1. 1
    Inspirerande och matnyttiga intervjuer med aktuella experter inom npf-området
  2. 2
    Digital mässa där du kan hitta sådant som underlättar din vardag
  3. 3
    Facebookgrupp där du kan hänga med oss live och ställa frågor till experterna

En bättre vardag för dig med npf i familjen

Under eventet kan du se våra förinspelade samtal med fantastiska personer med stor erfarenhet och kunskap inom npf-området. Flera av dem deltar dessutom live i eventets facebookgrupp där du har möjlighet att ställa dina frågor. Så passa på att göra det!

Tonåringar, hormoner och skärmtid

Har du en tonåring med adhd? Det krävs svart bälte i föräldraskap för att rodda vardagen med barn med diagnos. Steg för steg lär du dig av andra och av dina egna erfarenheter. Välkommen till ett samtal om vardagen med tonåringar, om hur tjejers hormoncykler kan förvärra adhdsymptomen och hur du som förälder kan få till meningsfulla samtal med din tonåring.

Lotta borg skoglund & Martina Nelson

Författare till boken Svart bälte i föräldraskap

Nycklar till ett framgångsrikt föräldraskap

Krockar ditt barn ofta med vardagen? Underlätta familjelivet genom de här nycklarna till ett framgångsrikt föräldraskap. Hur kan du vara en lugn och samlad förälder i utmanande situationer?

Lär dig att prata med mjuka istället för taggiga pratbubblor och hur du håller dig kort och konkret för att nå fram bättre. 

David edfelt

Medförfattare till boken Få familjen att funka 

För dig med problematiska beteenden i familjen

Vad gör du när du har ett barn som har beteenden som skapar problem både för barnet själv och för familjen? Om vikten av att vara nyfiken, förklaringen till varför "nej" och "sluta" inte fungerar och vad du kan göra i stället.

Välkommen till ett samtal som leder till att du sätter på dig detektivhatten för att skapa en vardag som fungerar bättre. 

Camilla Kallenbäck & Marie Grafström

Författare till boken Från beteendeproblem till livskvalitet

Från begränsningar till möjligheter

Hur du använder dina insikter i ditt barns behov till att välja smartare vägar som förälder. Ett samtal för dig som inser att du inte bara kan använda en hammare till alla situationer utan du behöver en hel verktygslåda för att skapa en vardag i familjen som fungerar bättre.

Och att du själv är det viktigaste verktyget för att åstadkomma det. 

Tina wiman

Medförfattare till boken Barn som bråkar

Adhd har psykiatrins bästa prognos 

Har du adhd så fungerar din hjärna på ett annorlunda sätt. Vilka är de största utmaningarna och vad är det i hjärnan som gör det så svårt? Björn förklarar på ett enkelt och tillgängligt sätt hur diagnosen yttrar sig i vardagen och varför medicinering är den mest effektiva behandlingen. 

Björn roslund

Författare till boken Haja adhd

Vi är stolta och glada att ha med vår samarbetspartner

Roliga hjälpmedel som får familjen att funka mera.

Några av våra nöjda deltagare från förra årets e-event. 

Besök den digitala mässan med sådant som gör skillnad i din vardag

Under eventet kan du besöka vår digitala mässa och läsa om författare och företag som på olika sätt hjälper till inom npf-området. 


Fler är på gång in ... 

Du har en utmanande vardag.

Det krävs ett föräldraskap med extra allt

Låt oss fylla dig med hopp, inspiration och praktiska tips. 

Frågor och svar

Kostar det något?

Nej, Funka med adhd:s e-event är ett samarbete med Funka mera och är helt gratis för dig som deltagare. 

Behöver jag passa alla tider?

Alla expertintervjuer är inspelade i förväg och ligger på eventportalen. Den får du tillgång till är du anmäler dig här. Alla intervjuer ligger kvar i trettio dagar efter eventet så att du hinner se dem i efterhand. Vill du vara med och ställa frågor live så behöver du passa de tiderna i facebookgruppen för Funka med adhd:s e-event. De ligger också kvar en månad så att du kan se dem i efterhand. 

Jag har inte facebook, kan jag ändå vara med? 

Ja det kan du, du får tillgång till eventportalen med alla förinspelade expertintervjuer och den digitala mässan när du anmäler dig. 

Vem har nytta av det här e-eventet?

Lever du med npf i familjen eller har du barnbarn, syskonbarn eller någon annan närstående i familjen så har du nytta av det här e-eventet. Det kommer att ge dig öka insikt i svårigheterna som följer av en diagnos men också mängder av tips och inspiration för att få en bättre vardag i familjen. 

Välkommen till en helg som lyfter dig!

Se liveintervjuer och ställ dina frågor

Flera av experterna träffar du live i facebookgruppen för e-eventet under helgen. Gå med nu så missar du inget.

Du får möjlighet att gå med när du anmält dig.

Säkra att du får all information

När du anmäler dig kommer du att få e-post från oss. Avsluta inte din prenumeration innan e-eventet eftersom du då missar viktig information.

Har du frågor? 

Undrar du något inför eventet är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi vill att din familjs vardag ska bli bättre

Sedan 2018 har vi drivit plattformen Funka med adhd för att vi vill att familjer med npf ska kunna må bättre. Det finns så mycket du som vuxen kan göra, om du känner till det. Och om du orkar. Vi vill fylla på energi, ge hopp och underlätta vardagen. 

Välkommen till oss.

Jill Nyqvist & Ulrika Gill
Grundare till Funka med adhd

Missa inte den här höstens härliga energiboost!

Funka med adhd:s e-event 2021 startar om

11
Dagar
:
 
18
Timmar
:
 
57
Minuter
:
 
25
Sekunder

You missed out!

Ge dig själv enenergiboost!

Du är viktig. Ta hand om dig så att du kan ta hand om dem som betyder mest för dig.