Hur du kan jobba med personlig utveckling samtidigt som du är snäll mot dig själv.

Våra barn behöver inte perfekta föräldrar men de förtjänar föräldrar som försöker vara sitt bästa jag.

För att vi ska kunna stödja våra barn på bästa sätt behöver vi ha kontroll över oss själva. Men alla som har försökt vet att det inte alltid är så lätt att styra sitt eget beteende. Om du vill jobba med personlig utveckling — hur börjar du? Jill berättar om sina erfarenheter och ger tips på hur du kommer igång.

Genom personligt ledarskap kan du se hur du själv triggar utbrott hos barnet utan att du kanske varit medveten om det. För vår hjärna är inte alltid vår bästa vän. Ett otränat sinne hamnar lätt i frustration kring vad som har hänt och ger oss negativa känslor som påverkar hur vi agerar.

Men vi kan ju aldrig ändra på det som varit, vi kan bara välja nya vägar framåt. Häng med på ett avsnitt om att hur vi kan hantera oss själva som vuxna runt barn med särskilda behov. För du är det viktigaste verktyget för att skapa en väl fungerande vardag.
…………………………………….
Välkommen även till Funka med adhd-Vänner. Det är vår medlemsklubb för föräldrar där du får stöd, råd och tips som gör vardagen smidigare. Läs mer här.