2018 går mot sitt slut. Vi pratar om vikten av att stänga året, göra bokslut och avslut för att kunna starta nästa år på ny kula. Utvärdera året som gått: vad har du gjort bra? Vad har gått mindre bra? Och framförallt – vad har du lärt dig? När vi kan se vad vi lärt oss av våra misstag är de inte längre misstag – de är lärdomar vi haft nytta av, alltså egentligen vinster. Vi delar med oss av några egna insikter under året.
*************************************************
Länk till förhandsbeställning av Jills nya bok Hjälp! Mitt barn har adhd.

En bok för dig som sliter med dina ambitioner om ett gott föräldraskap i en vardag som är utmanade. Jag har samlat de insikter, verktyg, metoder och förhållningssätt som hjälpt mig att må bra, stärka relationen till mina barn och ge dem förutsättningar att få tillgång till sina styrkor.

>Min partner och jag tycker inte lika
>Känner du dig dömd av andra?
>Svårt med samarbete med skolan?
>Sorgen över livet som inte blev
>Bli den bästa versionen av dig själv