Menu

Samarbetspartners

Special Nest är en webbtidning som bevakar det som händer inom neuropsykiatri. Tidningen är orädd i sitt förhållande till olika ståndpunkter och åsikter – vår uppgift är att skildra, inte att ta ställning.

Vi vänder oss till yrkesverksamma, intresserade, familjer, vuxna, ungdomar & barn samt bärare av egen funktionsnedsättning.

Special Nest finns även på läsplatta och i mobilen. Allt för att läsarna ska kunna ta del av våra nyheter var de än befinner sig i världen. Special Nest finns givetvis också på Facebook, Instagram – @specialnest och Twitter – @specialnest. Kom gärna in och besök oss www.specialnest.se

Som medlem i Funka med adhd-Vänner får du möjlighet att prenumerera på Special Nest för halva priset! För att få en personlig rabattkod mejlar du redaktionen@specialnest.se och lämnar namn, adress och telefonnummer samt skriver att du är medlem i Funka med adhd - Vänner.


HjälpRedan är en hjälpmedelsbutik som har specifik kompetens inom barn och Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)som t.ex. ADHD och Autism. Faktum är att det inte finns någon annan butik i Göteborg som har specifik inriktning och kompetens inom just detta område! Här kan du till exempel prova vilka stressreducerande hjälpmedel som känns bäst.

HjälpRedan har självklart också en webbshop för dig som inte bor i eller i närheten av Göteborg! Förutom hjälpmedel till barn med NPF finns t.ex. käppar, inkontinensskydd, greppvänliga bestick, burköppnare och handledsskydd - kort sagt - stöd för både kropp och knopp i alla åldrar!

Butiken drivs av Lina Melander som också är kvinnan bakom Kaosteknik. Det är där den omtalade illustrerade texten om "solen" finns, som beskriver hur det kan komma sig att NPF inte märks i skolan. 
Till Hjälpredan