Kontakt

Hej

Välkommen till Funka med adhd!

Vi brinner för att hjälpa till att skapa en väl fungerande vardag med barn med adhd. Eller egentligen för ALLA barn. För det metoder, strategier och verktyg som vi lär ut gynnar alla barn! Alla barn tjänar på tydlighet och gott bemötande!

 

 

Lite om oss:

Jill Nyqvist: Att få barn med adhd gav mig en helt ny utmaning i livet. Plötsligt var jag ställd inför utmaningar som jag aldrig varit med om förut och jag behövde  bestämma mig för vilken förälder jag ville vara. För nu var inget i tillvaron densamma längre och jag behövde välja väg.

Ulrika Gill:  Jag har en bred erfarenhet från skolan där jag mött många barn med särskilda behov. Jag har sett hur vi pedagoger kan bemöta och skapa förutsättningar för barn och ungdomar och vilken otrolig skillnad det gör i deras liv. De här insikterna vill jag sprida vidare så att fler kan få en väl fungerande vardag både hemma och i skolan.

Adress

Tallvägen 6

814 70 Älvkarleby

E-post

jill@funkamedadhd.se

ulrika@funkamedadhd.se

.

Mobil

Jill Nyqvist 070-799 82 29

Ulrika Gill 070-323 57 43

Wow!  

bok om adhd

Nu får du helt gratis den populära e-boken Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger! Kostar vanligtvis 149 kr!

Du kommer även att få inspirationsbrevet Funka med adhd. Vill du inte ha det kan du när som helst avsluta prenumerationen. 

arrow-down

"


“Den här boken skulle behöva finnas i varje klassrum, på varje förskola, hos skolledning, politiker, på lärarutbildningen och i varje hem.”


Mikaéla Andric Blom

leg Psykolog

"


”Underbart att författaren gör det konkreta så konkret, då det är det vi som är runt dessa barn ofta missar i tydlighet. Hon beskriver lösningsfokuserat det som vi handledare/rådgivare tar upp på ett övergripande plan, men vi kommer kanske inte alltid ner på den konkreta detaljnivå som såväl föräldrar och pedagoger efterfrågar. ”


Thomas Alstrand
Specialpedagogiska skolmyndigheten

"


"Den här hade jag velat läsa när mina barn var små!"


Förälder